TÜRKÜLER EŞLİĞİNDE COŞKU

Aralarında Ak Parti'li İl Genel Meclis Üyesi Adem Kapar, Hakkı Karaduman ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram'ın da yer aldığı heyet,

Türkiye enflasyonla mücadele kapsamında ekonomik açıdan zor günler geçirirken, Karaman’da Ak Parti heyetinden oluşan grup, Ramazan ayına girmeden 1 gün önce köy muhtarının daveti üzerine gittiği Bozkandak köyünde vatandaşın coşkulu türküleri eşliğinde eğlendi.

Aralarında Ak Parti’li İl Genel Meclis Üyesi  Adem Kapar, Hakkı Karaduman ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram’ın da yer aldığı heyet, muhtar Alaattin Şen’in daveti üzerine Bozkandak köyüne gitti. 

Bağ budama zamanı kapsamında köy yerine ziyaretlerde bulunan heyet, “Deli İmam” lakaplı Mehmet Ali Duran’ın karşılaması ile türküler eşliğinde coşkuyu artırdı.
O anları sosyal medya hesabından paylaşan Ak Part’li Kapar, “Bozkandak köyüne varılır da  yöresel  sanatçı  Mehmet Ali Duran (Deli İmam) dinlenmezmi.” Diyerek;

 “Merkez İlçe Başkanımız Mustafa Bayır, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, AK Parti Yönetim Kurulu  arkadaşlarımızla birlikte  Bozkandak  Köyü  Muhtarımız Alaaddin  Şen'in davetine katıldık. Bozkandak köyüne ziyaretimizde Bağ budaması yapan hemşerilerimizi ziyaret edip hal hatır sorduk. Sohbet ettik.

Bugün de her zaman olduğu gibi misafirlere kendine has güzel sesiyle söylediği  türkülerini dinlemiş olduk.” dedi. Üreticilerin içinde bulunduğu maliyetler üretimi zorlarken, Ak Parti heyetinin coşkulu anları ise dikkatleri üzerine çekmeye yetti. 

Konyalım türküsünü bir de Mehmet Ali Duran dan dinleyelim bakalım.

Posted by Adem Kapar on Thursday, March 31, 2022