UFACIK İLÇENİN DERDİ NE ?

​​​​​​​Ermenek halkı başkanların düellosunu çözemedi.

BAŞKAN ZORLU “EMEK HIRSIZI” MI ?

ERMENEK’DE “BİZ YAPTIK” KAVGASI

UFACIK İLÇENİN DERDİ NE ?


*Ermenek halkı başkanların düellosunu çözemedi.

KARAMAN’ın Ermenek İlçesinde yöre halkı adeta ikiye bölündü.
Ermenek’de Ak Parti Yönetiminin, Belediye Başkanı Atilla Zorlu’ya, “Hizmetlerimizi sahiplenme. Emek Hırsızlığı yapma. Bu yanlıştan hemen dön” uyarısına, Başkan Zorlu’nun, “Hodri Meydan” tavrı ilçede siyasi ahlaka yakışmadı. 

İlçe halkı, hizmet için seçilen Başkanların karşılıklı düellosuna da bir türlü anlam veremedi. 
31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’den aday gösterilerek Ermenek’te Belediye seçimlerini göğüsleyen Atilla Zorlu, seçim bölgesi Ermenek’de zor günler yaşıyor.

16 aylık hizmet döneminde yerel ölçekli faaliyetlerini yürüten Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, iddiaya göre son aylarda özellikle Adalet ve Kalkınma Partisinin ilçeye sağladığı kazanımları sahiplendiği iddia edildi.
İddianın sahibi Hükümetin Ermenek temsilcisi Ak Parti İlçe Başkanı olunca yöre halkı bu iddialar karşısında adeta ikiye bölünerek şoku beraberinde yaşadı. 

Ak Parti’li İlçe Başkanı Mevlüt Sarıtaş’ın, Başkan Zorlu için; “Partimizin özellikle TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Sayın Lütfi Elvan’ın ilçemize kazandırdığı esreleri kendi yapmış gibi göstermeye çalışmaktadır. Zorlu’nun bu tavrı en hafif itibarı ile “Emek Hırsızlığıdır.”

Atalarımızın bu konuyla ilgili çok güzel de bir lafı vardır. “Yiğidi öldür, hakkını yeme.”derler. Başkan Zorlu’yu bu yanlıştan dönmeye ve hakkı sahibine teslim etmeye davet ediyoruz.”diyerek de uyardı.

Sarıtaş son olarak, “Eğer hangi eseri kimin yaptığını da bilmiyorsa buradan kendisine kimin neyi yaptığını bir kez daha hatırlatalım”diyerek de Ermenek’e yapılan yatırımları özetler halinde il genelinde yerel medya kuruluşları ile paylaştı.

“HODRİ MEYDAN” DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU

Son haftalarda Ermenek İlçesini karıştıran bu iddialar karşısında Ermenek İlçe Belediye Başkanı Atilla Zorlu’da savunmaya geçti.  Zorlu, 

“Ben Millet İttifakı adayı olarak seçildim. İyi Parti’li Belediye Başkanı olarak seçim kampanyamız boyunca ve halen de parti rozeti takmadım ve şu ana kadar hizmet ederken partili ayrımı hiç yapmadım. Yaptığımı iddia edene hodri meydan diyebilirim.”diyerek cevap verdi. 

“Ak Parti İlçe Başkanı Mevlüt Sarıtaş'ın açıklamamalarını ciddiye almıyorum.”diyen Başkan Zorlu,
“Ben ekip arkadaşlarımla birlikte  ve seçmenlerimin desteği ile Ermenek tarihinin en yüksek oyu ile seçilmiş Belediye Başkanıyım.”diyerek de övgüsünü dile getirdi.

Başkan Zorlu Ak Parti’li Sarıtaş’a misillleme olarak da, il genelindeki medya kuruluşları ile Belediye faaliyetlerini özetler halinde paylaştı.

 

ermenek hizmet kavga haber atilla zorlu ak parti i̇yi parti