VALİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ MEHMET EMİN BİLMEZ, BÜYÜKŞEHİR'İN ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Van Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla Edremit ilçesi Çiçekli mevkiinde bulunan 4,5 kilometrelik Gölkaşı-Bakımlı ve Kıyıcak Mahalle yolunda asfalt çalışmaları başladı.

Çalışmaları izleyen Vali Bilmez, temel görevlerinin halka hizmet olduğunu belirterek, “Ancak talepler sınırsız, imkanlar kısıtlıdır. Bizim de görevimiz bu imkanlarla sonsuz talepleri karşılamaya çalışmaktır. Öncelik sıralaması yaparak ihtiyaçları gidermeye çalışıyoruz. İnşallah daha yaşanılır bir Van için hep birlikte el ele verip çalışacağız” dedi. 

Büyükşehir Belediyesi kentte başlattığı yol yatırımlarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Edremit ilçesi Çiçekli mevkiinde bulunan Gölkaşı-Bakımlı ve Kıyıcak Mahalle yollarında sıcak asfalt çalışması yapılıyor. Altyapı çalışmaları Edremit ilçe Belediyesi tarafından yapılan yolun, asfaltı ise Büyükşehir Belediyesi tarafından döküldü. 

Sabahın saatlerinde başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, buradaki çalışmaların tamamlanması ile yıllardır toza toprağa maruz kalan mahalle sakinlerinin hem bu sıkıntılarının giderileceğini hem de ulaşımlarının daha kaliteli ve konforlu hale getirileceğini söyledi. 

vantilatör van haber vans van hava durumu van de beek