Edremit'te referandum çalışması

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu, beraberindeki partililerle kar yağışına rağmen kapı kapı dolaşarak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatıyor.16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesi partilerin Van'daki çalışmaları...

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu, beraberindeki partililerle kar yağışına rağmen kapı kapı dolaşarak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatıyor.

16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi partilerin Van’daki çalışmaları da devam ediyor. AK Parti Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu; beraberindeki il başkan yardımcıları, kadın ve gençlik kolları başkanlığı, meclis üyeleri ve mahalle temsilcileriyle referandum çalışmalarını sürdürüyor. Kentte etkili olan kar yağışına rağmen mahalleleri kapı kapı dolaşarak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında bilgiler veren Halis Bayramoğlu, güçlü bir Türkiye için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Referandumda güçlü bir şekilde ‘evet’ çıkacağına inandıklarını ifade eden Bayramoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Türkiye’yi lider ülke yapmaya kararlı olduklarını belirtti.

Bayramoğlu ve beraberindekilerin ev ziyaretleri gün boyu devam etti.