VALİ MURAT ZORLUOĞLU VE EŞİ SEVCAN ZORLUOĞLU HANIMEFENDİ VAN'DAN AYRILDI

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu hanımefendi veda ziyaretlerini tamamlayarak ilimizden ayrıldı.

Sabah saatlerinde önce konak ve özel kalem müdürlüğü personeli tarafından vali konağından uğurlanan Vali Zorluoğlu ve hanımefendi Zorluoğlu, daha sonra Van Ferit Melen Havalimanı’na geçerek burada uğurlamak üzere kendilerini bekleyen vali yardımcıları, kaymakamlar, kurum amirleri, STK temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlarla da vedalaştı.

        AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal’ın da yer aldığı uğurlamada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Zorluoğlu, Trabzon’da yeni bir hayata adım atacaklarını belirterek, “Burada insanların bu sevgi seli, muhabbeti, teveccühü hakikaten bizi çok duygulandırdı. Van’dan hüzünlü bir şekilde ayrılıyoruz. Gönlümüzde birçok güzel anıyı da Trabzon’a götürüyoruz. Diğer taraftan da kendi memleketimize, insanımıza, Trabzon’a hizmet edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.

        Van’dan çok özel anılarla ayrıldıklarını dile getiren Zorluoğlu, şunları söyledi:

        “Trabzon ve Van arasında uzun yıllar önce bir kardeşlik köprüsü oluşturulmuştu. Ama inanıyorum ki bizimle birlikte bu kardeşlik bambaşka bir boyut ve yeni bir ivme kazanacak. Dostluğumuz, kardeş şehir ilişkisi içerisinde bundan sonra da kıyamete kadar baki olacak.”

        Vali Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu hanımefendi, vedalaşmanın ardından Van’dan ayrıldı.