Van SMMMO'dan 'Teşvik' semineri

Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO), üyelerine yönelik 'İstihdam seferberliği kapsamında yürürlüğe giren 687 sayılı teşvik uygulamaları ve diğer teşvikler' ile ilgili bir seminer düzenledi.Odalar İş Merkezinde...

Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO), üyelerine yönelik ‘İstihdam seferberliği kapsamında yürürlüğe giren 687 sayılı teşvik uygulamaları ve diğer teşvikler’ ile ilgili bir seminer düzenledi.

Odalar İş Merkezinde bulunan SMMMO’da düzenlenen seminerin açılış konuşmasını yapan Van SMMMO Başkanı İbrahim Şahin, “Burada verilen teşvikler elbette önemlidir. Ancak tüm teşviklerin bir arada verilmesi ve anlaşılabilir şekilde olması gerekir. Bu aynı zamanda verilen teşviklerden insanların daha rahat faydalanmasını sağlayacaktır” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Balkanlığı tarafından başlatılan ‘İstihdam Seferberliği’ kapsamında yürürlüğe giren 687 sayılı teşvik uygulamaları ve diğer teşviklerle ilgili seminer, Van SGK İl Müdürlüğü Prim İşletme Şefi Veysel Yas tarafından verildi.

Seminere yoğun bir katılım olduğu gözlendi.