"Vergi Kutsaldır" Sloganıyla Vergi Haftası Kutlamaları Başladı

Vali Mehmet Alpaslan Işık, 33'üncü Vergi Haftası kutlamaları kapsamında İl Defterdarı Hüsnü Çağlayan, Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Ateş ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Işık’a vergi rozeti takarak kabulden dolayı teşekkür eden Defterdar Çağlayan, her yıl 25 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında kutlanan vergi haftası nedeniyle bu yıl hafta boyunca yapacakları etkinlikler hakkında bilgiler verdi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten Vali Işık, “Vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu, tam ve zamanında ödenmesinin bir vatandaşlık görevi olduğunu, vergi öneminin toplumun tüm kesimlerince benimsenmesi ve vergi bilincinin sağlıklı bir şekilde oluşturulmasıyla yaygınlaştırılması gerektiğini” ifade etti. 
 
Vali Mehmet Alpaslan Işık, vergi haftası kutlamaları çerçevesinde Defterdar Hüsnü Çağlayan ve beraberindeki heyeti tebrik ederek, mükelleflerin ve vergi dairesi çalışanlarının 33’ üncü vergi haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.