17 AY OLDU HABER YOK !

17 AY OLDU HABER YOK !
ACILI BABA, 586 GÜNDÜR OĞLUNUN YOLUNU GÖZLÜYOR
    Karaman’da acılı baba, 586 gündür haber alamadığı oğlunun yolunu gözlüyor.
    15 Ağustos 2016 tarihinde Karaman’da 70 FZ 843 plakalı otomobili ile ortadan kaybolan Ahmet Uysal için ailesi hala umutla bir haber bekliyor.
    1 yıl 5 ay önce Karaman’da kayıplara karışan ve PTT Posta İşletmesinde posta dağıtıcısı olarak çalıştığı öğrenilen Ahmet Uysal’dan hala bir haber alınamadı.
    Kentte kundura tamirciliği yapan baba Ramazan Uysal, kayıp oğlu Ahmet Uysal için geçen zamandan bugüne umutla her gün yolunu gözlüyor. 
    “ALLAH KİMSEYE BÖYLE BİR ACI VERMESİN”
    Haber alamadıkları oğlu için kaybolduğu günden bu yana polis ekipleri başta olmak üzere, tv programları da ve yayın organları dahil çalmadık kapı bırakmayan acılı baba Ramazan Uysal;
    “Allah kimseye bu acıyı vermesin. Kaybolduğu günden beri kahrolduk. Oğlumdan hiçbir iz alamadık. Polisimizden çevremizden ve herkesten umutlu bir haberi hala umutla bekliyoruz. TV programına canlı katıldık Türkiye’ye acımızı duyurduk.  Barajda bile aradık. 17 ay olmuş. Ama hala bir sonuç alamadık. Ama acıyı çeken bilir. Bu acıyla yaşayan bilir. Ölü ya da diri bir haber bekliyoruz. Buradan yine sesleniyorum. Duyanların, görenlerin Allah aşkına polis ya da jandarma ekiplerine veya 0 537 614 71 29 nolu telefon numarasından bize ulaşmalarını istiyoruz. “dedi.
 


 

kayıp