Berat Kandili mesajları, kısa sözler

Mübarek Ramazan ayına doğru hızla yaklaşıyoruz. Bu ayın sonunda Ramazan'ı Şerif başlıyor. Bu arada mübarek günleri ve kandilleri bir bir kutluyoruz. Bu hafta Berat Kandilini kutlayacağız. Dostlarımız için ailemiz için dualar edeceğiz. Berat kandili mesajları haberimizde.

Berat Kandili akşamı dostlarınızla paylaşabileceğiniz güzel sözler, kısa mesajlara buradan ulaşmanız mümkün. 2017 Berat Kandili 10 Mayıs Çarşamba akşamı idrak edilecek. Ramazan'ın Başlangıcı ise 27 Mayıs.

Berat Kandili Mesajları , Kısa sözler

Mübarek Berat Kandilinizi en kalbi duygular ile tebrik ederim.

Her gün yeni doğan güneş kadar, her gece parlayan yıldızlar kadar, her bahar açan çiçekler kadar hayatınız güzel olsun. Berat Kandiliniz hayırlı olsun…

Mübarek Beraat kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Berat Kandiliniz mübarek olsun!

İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.

Beraat kandili ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun..

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Beraat kandiliniz mübarek olsun..

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün Beraat kandili, kandilin mübarek olsun.

Berat Kandili Mesajları