Cuma Mesajı Kısa 2017

Türk toplumu dini değerlerine saygı duyan bireylerden oluşmaktadır. Osmanlı devleti ve daha önceki Türk devletlerinde İslam dini çok ayrı bir yere ve öneme sahiptir. Dolayısı ile Müslümanlar için dini bayramlar ve ramazan ayı, kandil geceleri kadar Cuma günü de mübarek gün kabul edilen ve ibadet ile geçirilmesi gündür.

Cuma gününün girmesi ile Müslümanlar birbirleri ile selamlaşır, cuma namazına gider ve birbirlerine SMS yolu ile Cuma mesajları cuma günlerini kutlayarak diğer günlere göre daha çok ibadet ile geçirirler. Çünkü Cuma gününde yapılan ibadetler geri çevrilmez ve kat kat sevap yazılır. Bundan dolayıdır ki, Müslüman olarak mübarek Cuma gününü hep ibadet ile geçirmeye çalışır, birbirimizden hayır ve duaları eksik etmeyiz. Bizlerde bu mübarek günü arkadaşları, dostları ve sevdikleri ile yüz yüze görüşemeyenleriniz için en güzel ve en özel kısa Cuma mesajı ve özlü sözleri sizler için derledik.

Cuma Mesajı Kısa

Bu güzel günde dualarınızın kabul olması temennisiyle. Cuma gününüz mübarek olsun.

Hayırlı cumalar efendim. Sağlık sıhhat afiyet dilerim.

Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.

Ya Rabbi, ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve bizlere Cennetini ihsan eyle! Cumanız mübarek olsun.

Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah’ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır

İmkanların bittiği yerde iman vardır. Derdin ne kadar büyük olursa olsun, derdinden büyük ALLAH vardır. Cumanız Mübarek Olsun.


Bu mesajlar ile birbirilerinizin mübarek sevdikleriniz ve dostlarınızı mübarek günlerinizi kutlayacaksınız. Mübarek günde sevdiklerinizi hatırlamak istediğiniz de en güzel cuma mesajlarına ulaşarak, sevdiklerinize SMS yolu ile yollayabilirsiniz. Bunların dışında facebook, İnstagram, Twitter gibi Sosyal medya uygulamaları için de en güzel ve en özel Cuma mesajlarımız mevcuttur. İşte sizler için derlediğimiz en güzel Cuma mesajları…

Cuma Mesajı Kısa