Cuma Sözleri, Kısa Cuma Mesajları 2017

Bir güzel gün. Cuma günü ile ilgili sözler artık dostlarımıza daha kolay iletiliyor. Çünkü her zaman ve her saat internet bağlantısı olan cep telefonlarımız var artık. Mübarek Cuma günleri sevdiklerimizi anmadan geçemeyiz

Cuma sözleri ile bir arkadaşınıza anında ulaşabilir, onu hatırladığınızı ve dualarınızda olduğunu hissettirebilirsiniz.

Cuma Sözleri, Kısa Cuma Mesajları 2017

Ey rabbim; istemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmamanı diliyorum. Hayırlı cumalar…

Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun… Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar…

Allah’ım! Ruhumu daraItma, kaIbimi karartma, darda koyup aratma, Hak yoIundan saptırma, beni senden başkasına yalvartma. Amin. HayırIı cumaIar..

Önce yoIIar uzanır hakka yürümek için; tomurcukIar, güIIer açar onu görmek için, dua eden biri var senin için… Sen de dua et Allah için… Cumanız mübarek oIsun.

Cuma günü mesajları kısa güzel sözler sitemizde. Her zaman web sitemizi ziyaret ederek güzel sözleri takip edebilirsiniz.

Cuma ilgili sözler aradaki mesafeleri kaldırıyor. Sevdiklerinizi size yaklaştırıyor.

Bir güzel güne daha kavuştuk. Cuma gününüz mübarek olsun.

Allah'ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.

Cumanız mübarek olsun, gönlünüz huzur dolsun.

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

ÖyIe bir dua et ki günahın tövbenin büyükIüğünden ağIasın. Şeytandan yaradana sığınki nefsin seni değiI; sen nefsini yakasın. HayırIı CumaIar.