Duru Bulgur, Bursalı Miniklere Bulguru Tanıttı

Karaman - Duru Bulgur Pazarlama Direktörü Ayşe Sarımehmet, Bursa Altınşehir Özel Okulları'nda okuyan minik öğrencilere,'Buğdayın tarihi, bulgurun üretim süreci, kültürlerdeki yeri ve mutfaklarda kullanımı' konulu bir eğitim verdi.

Karaman - Duru Bulgur Pazarlama Direktörü Ayşe Sarımehmet, Bursa Altınşehir Özel Okulları’nda okuyan minik öğrencilere,“Buğdayın tarihi, bulgurun üretim süreci, kültürlerdeki yeri ve mutfaklarda kullanımı” konulu bir eğitim verdi.

e karaman muhabirimizin edindiği bilgiye göre, Bulguru dünyaya tanıtmayı kendisine misyon edinmiş Duru Bulgur, ülkemizdeki bulgur eğitimlerine de devam ediyor. Duru Bulgur, son olarak Bursa Altınşehir Özel Okulları’nın anaokulu ve ilkokul öğrencilerine, “Buğdayın tarihi, bulgurun üretim süreci, kültürlerdeki yeri ve mutfaklarda kullanımı” konulu bir eğitim verdi.

Duru Bulgur Pazarlama Direktörü Ayşe Sarımehmet, eğitimin hem bilgi açısından hem de milli ürünümüz bulgurun öğrenciler tarafından benimsenmesi bakımından oldukça faydalı geçtiğinisöyledi.Bulgur eğitimlerini sosyal sorumluluk olarak gördüklerini hatırlatan Sarımehmet, “Bulgur besleyiciliği ve lezzeti sayesinde çocuklar tarafından çok seviliyor. Onlarabulgurun üretim sürecini, tarihini bulgur ile ilgili tüm bilgileri aktardık” diye konuştu.

İsmail Ethem Taboru

Ayşe Sarımehmet