Ekonomik Kombi servisi hizmeti

Kombi kullanımı günümüz modern zamanında diğer enerji kaynakları yerine doğalgaz kullanımının artışı ile birlikte hızlı bir atış göstermiş durumdadır.

Kombi kullanımı günümüz modern zamanında diğer enerji kaynakları yerine doğalgaz kullanımının artışı ile birlikte hızlı bir atış göstermiş durumdadır. Sıcak su, ısınma ve ocak kullanımı için gerekli olan kombiler arıza vermeleri halinde ya da eskimesi ve içindeki parçalardan birinin dahi işlev göremez bir hale gelmesi hem mal hem de can kaybına neden olmaktadır. Bununla birlikte kombi servisi hizmeti kullanıcılar tarafından arıza yaşanmaması haricinde pek fazla tercih edilememektedir. Bununla birlikte kombilerin düzenli bir şekilde bakımının yapılması kombilerin kullanım ömrünün arttırılması açısında oldukça önemli bir konudur. Özellikle ilkbahar ve sonbahar dönemlerinde kombi bakımını yaptırmak çok daha doğru bir hareket olmaktadır.

  Net kombi servisi, olarak sizlere kombi servisi hizmetini 12 yıllık bir süre zarfı boyunca sunmaktayız. Yılların bize kazandırdığı tecrübe ve kalite ile birlikte kombileriniz tekrar eskisi gibi kullanımı için en iyi servis hizmetini vermekte olup gelecekte oluşabilecek sorunları engellemek amacı ile erken zamanlarda gerekli önlemleri almaktayız. Ayrıca hemen her insanın kafasında yer alan bir soru ise bu işlemin ne kadar sürdüğüdür. Kombi servisi hizmeti yaklaşık olarak 15 dakika sürmekte olup, petek bakımı gibi ekstra işlemler ile birlikte bu süre bir miktar daha uzayabilmektedir.. Bununla birlikte kombi servisi hizmetimizden her zaman yaralanabilmeniz için hizmetlerimizi 7 gün 24 saat siz değerli müşterilerimiz ile buluşturmaktayız.

  Net kombi servisi olarak kombi servisi hizmetlerimiz içim sizlere uzman bir kadro ile hizmet vermekteyiz. Ayrıca firma bünyesinde yer alan personel kadromuzu oluşturan her bir çalışanımız kendisini sürekli olarak geliştirmekte olup sizlere çok daha kaliteli bir hizmet verme amacı ile çalışmaktayız. Firmamız bu gelişim sürecini desteklemek için çeşitli eğitim programları düzenleyerek personellerini gelişimine katkıda bulunmaktadır. Ayrıca firma personelimiz marka ve modele bakmadan bütün kombilerin servis hizmetini yapabilmekte olup, peteklerin temizlenmesi taleplerinizde petek modeline uygun olacak özel ekipmanlar ile birlikte çalışmaktadır. Servis esnasında herhangi bir kaçak olduğundan şüphe edilmesi halinde özel cihazlar ile birlikte bu kaçakları tespit ederek, önlem amacı ile gerekli onarım işlemini yapmaktayız.