En Güzel Cuma Mesajları sevdikleriniz için olsun

Cuma bir Müslümanlar açısından özel ve anlamlı bir gün. Bu mübarek günde Cuma namazına hazırlanmak ve günün bereketinden istifade etmek isteriz. Cuma mesajları ile sevdiklerimizi hatırlar gönlümüzde olduklarını hissettiririz.

Her Cuma güzel mesajlar ile dostlarımızı mutlu ederiz. Haziran ayının ikinci haftasındayız ve bugün günlerden Cuma. En güzel Cuma mesajları ile arkadaşlarınızı hatırlayabilir dualarını alabilirsiniz.

En Güzel Cuma Mesajları

Günün mübarek duaların kabul olsun. Hayırlı Cumalar.

Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.

Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.

Günün feyzinden bereketinden istifade etmen dileğiyle.

Allah'ım, habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.
 

Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.

Sağlık sıhhat ve afiyet ike hayırlı cumalar dilerim.

Güzel Cuma Mesajları