Kart Baskı Sistemleri

Güvenlik önlemlerinden, personel giriş – çıkışlarının sağlıklı biçimde sağlanmasına, kurumsal alanlarda ziyaretçi takibinin güvenilir bir biçimde yapılmasından, otopar giriş – çıkışlarına ve hatta site ya da apartman giriş- çıkışlarına kadar kullanılan kartlı geçiş sistemleri için hem yazlım hem de kart hizmeti veren sektörünün öncü firması olarak Bilmak, kaliteli termal baskı makineleri ile her türlü kart üretimini sizler için gerçekleştirmektedir.

 Kart baskı sistemleri son teknoloji makinelerimiz ve alanında son derece uzman ekip arkadaşlarımız tarafından gerçekeleştirilmekte ve tüm hizmetlerimizde olduğu gibi; kart baskı hizmetlerimiz de son derece uygun fiyatlarla sizler buluşmaktadır.

Termal transfer kart makinelerin kullanımı ile plastik kartlar üzerine; kişisel bilgilerin basımı, istenirse fotoğraf basımı ve de kuruma ya da kullanılacak alana ait bilgiler işlenmekte ve sizlere en kısa sürede teslim edilmektedir. Tercih edilbilecek kartlar arasında; plastik, proximity, mifare, akıllı, üyelik, hastane, kimlik, personel tanıtım, otel, alışveriş, üniversite kartları ile tüm kart kullanılabilecek alanlara özel üretilecek kartlar yer almaktadır. Kart çeşitleri hakkında detaylı inceleme yapmak için bilmak.com.tr adresimizi ziyaret edebilir; amacınıza uygun kart seçimi yapabilir ya da iletişim numaralarımız üzerinden b,zlere ulaşarak çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Baskı sektörünün dünya çapında en yaygın olarak kullanıldığı baskı makinelerinden Hiti termal baskı makinesi ile üretim yapmakta ve eb kalteli üretimi, Hiti marka baskı makinelerimiz sayesinde sizlere ulaştırmaktayız. Sadece kart baskı üretmi için değil, istediğinzi takdirde Hiti marka termal baskı yapan Hiti marka baskı makinesini satın almak için de bizlere başvurabilirsiniz. Baskı makinesini satın aldıktan sonra ise; Bilmak Güvenlik Teknolojileri olarak bizlere; yedek parça desteği ve de teknik servis desteği için ulaşabilir, en kısa sürede tenik destek ya da yedek parça desteğini bizlerden alabilirsiniz.

Piyasaya göre en yüksek kalitede üretilen proximity kartların, mifare kartların, akıllı kartların, HID kartların, barkodlu kartların ve diğer istediğiniz tüm kartların teminini, en uygun fiyatlarda, bizlerin aracılığıyla elde edebilirsiniz.
Personellerin giriş- çıkışlarının kontrollerinin en iyi biçimde takibini yapabilmek için kartlı geçiş sistemlerinde kullanılam proximity kartlardan; otellerde, eğlence merkezlerinde, hastahane ya da üniversite gibi üzerine bilgi girilerek kullanılan mifare kartlara ya da site ve apartman girişlerinde kullanılan proximty kartlara kadar pek çok kart çeşidi için hemen internet sitemizi ziyaret edin; kalite ve uygun fiyatlı alışverişlerde; dünya standartlarına Bilmak ile sayesinde erişmiş olun.