ÖZEL ÖĞRENCİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

ÖZEL ÖĞRENCİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ,UYUM REHABİLİTASYON MEKREZİ

ÖZEL ÖĞRENCİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
UYUM REHABİLİTASYON MEKREZİ ÖĞRENCİLERİNE SEVGİ İLE YAKLAŞIYOR, ÖZEL ÖĞRENCİLERİNİ MUTLU EDEREK HAYATA HAZIRLIYOR
KARAMAN'da özel eğitim hizmetleri veren UYUM Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi, Zafer Bayramında anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Toplamda 520 öğrencisi ve 50 tecrübeli personeli ile Karaman'da hizmet veren UYUM Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi 7,14 yaş aralığında olan 30 öğrencisini dün Truva Atlı Spor Tesislerinde eğlendirdi. 
Ailelerin de katıldığı etkinlikte, öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.
Aralarında; Otizm, (Sosyal ve iletişim becerilerinin oluşmasını etkileyen genel gelişim bozukluğu hastalığı) ve Down Sendromu (Genetik bir farklılık, bir kromozom anomalisi) olan öğrencilerin de yer aldığı 30 öğrenci, at çiftliğinde atlara binip parkurda tur atarak gönüllerince eğlendi.
Rehber öğretmenleri Psikolog Şeyda Kaplan, Okul Öncesi öğretmeni Melda Koçak, Sevgi Yıldız, Özel Eğitim Öğrencisi Nuray Kabakyer, Yusuf Biçer ile Dil ve Konuşma Terapisti Gazi Çakıcı’nın da hazır bulunduğu etkinlikte öğrenciler, hipodromlardan tesislere gelen İngiliz cinsi atlara binerek ellerinde ay yıldızlı bayraklarla Zafer Bayramında farklı bir organizasyonda gönüllerince eğlendi.
Öğrenciler, rehber öğretmenleri eşliğinde Atla Terapi (Hippo Terapi) ve Vucut koordinasyonlarının sağlanması gibi temel eğitimleri de yerinde deneyimlemiş oldu.
UYUM Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi sahibi Vahit Uysal,  Öğretmen, öğrenciler ve velilerle bu tür etkinlikleri belirli aralıklarla yapmayı planladıklarını belirterek;
“Çünkü bu tür sosyal etkinliklerin çok önemsiyoruz. Eğitim hizmetlerini başlatan kurumumuz açıldığı günden bugüne kadar alanında uzman kadrosu ile ve insana hizmet etme bilinci ile yola çıktı.
Her çocuğumuzun gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu yüzden sevgi, doğa ve hayvanlarla uyum süreci eğitimini de amaçlamış oluyoruz.
Daha kaliteli bir eğitim ve uyum süreci ile öğrencilerimizi hayata hazırlamanın peşindeyiz.
Eğitimimizin temelinde öğrenciye sevgi ile yaklaşmak ve o özel insanları mutlu etmek var. Her alanda öğrencilerimizi rehabilite etmeye özen göstererek çalışıyoruz."dedi.
Zafer Bayramında en anlamlı bir organizasyonda buluşan UYUM Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi etkinliğin ardından nezih bir kahvaltı sonrası programını tamamladı. 
Rehabilitasyon Merkezi sahibi Vahit Uysal, organizasyonda emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

ÖZEL ÖĞRENCİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ