Sahibinden Adresi Alışveriş İçin Uygun mudur?

Özellikle 2. el ürün alışveriş sitesi olarak hizmet vermekte olan Sahibinden alışveriş sitesi, satıcı ve alıcı arasındaki bağı oluşturarak güvenli bir alışveriş imkanı sunmaktadır. Satıcının ilan vererek resimlerle ve satışını yapacağı ürünle ilgili bilgileri vererek ürüne ihtiyacı olan alıcıların ulaşmasını amaçlamaktadır.

Alıcı taraf, internet ilanında verilen bilgileri inceleyerek satıcı tarafla iletişime geçer ve aralarında anlaşma sağlanırsa ürün satışı gerçekleşir.

2000 yılında Aksoy Grup tarafından faaliyete geçirilen E-ticaret sitesi Sahibinden 42 milyon aktif kullanıcısıyla önde gelen alışveriş sitesi olmayı başarmıştır. Özellikle 2.el emlak, vasıta, yedek parça ve aksesuar satışlarının çoğunlukta olduğu Sahibinden, güvenli alışveriş özelliğiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı hedef edinmiştir.

SAHİBİNDEN NEDEN TERCİH SEBEBİ OLMALI

Bünyesinden barındırdığı ürün zenginliğiyle müşterilerine aradığı ürünleri satıcılar aracılığıyla temin edebilen, satıcı ve alıcının herhangi bir mağduriyete uğramadan ürün satışını gerçekleştirmeyi amaçlayan, günümüzde satışı sonlandırılmış olan ürünlerin ihtiyaç doğrultusunda 2.el olarak bulabilme imkanı sağlayan Sahibinden alışveriş sitesi, tüm ürün ihtiyacını fazlasıyla karşılamaktadır.

SAHİBİNDEN NE KADAR GÜVENLİ

Sahibinden.com alışveriş sitesi, satıcının kişisel bilgilerinin açık olması ve satıcı hakkında yapılan olumlu ya da olumsuz yorumları müşterilere sunmasından dolayı oldukça güvenli bir ortam sunmaktadır. Ayrıca 2016 yılında kazanmış olduğu YEŞİL OFİS ödülüyle güvenilirliğini kanıtlamıştır. Yaşayabileceğiniz olumsuzluklara karşı 7/24 ulaşabileceğiniz destek ekibi, hızlı bir iletişimle sorunlarınıza destek vermektedir. Telefon ve site üzeri mail desteği ile ihtiyacınız olduğu her zamanda destek ekibine ulaşabilirsiniz.

SAHİBİNDEN YORUMLARI NE DİYOR?

Yapılan araştırmalarda Sahibinden internet sitesi kullanıcılarının memnuniyet duyduğu en önemli konu, verilen ilanların ücretsiz yayınlanmasıdır. Farklı sitelerde ilan yayınlamak için ücret talep edilmektedir. Ayrıca verilen ilanı dilediğiniz zaman güncelleyebilme özelliği de kullanıcıların memnun olduğu özelliklerden biridir. Özellikle ev ve araç alışverişlerinde sorunsuz hizmet sağlaması Sahibinden hakkındaki olumlu yorumları güçlendirmektedir.

sahibinden.com