Topuklu Ayakkabı Modelleri 2017

e-karaman.com - Bu yaza damgasını vuracak kırmızının yine kendisini topuklu ayakkabılarda da hissettirdiğini görüyoruz. Topuklu ayakkabılarda bu sene sandalet tarzı ve kısa topuklu ayakkabılar bir hayli revaçta olacak.

Sandaletin kullanımı bir süredir azalsa da birçok kadın için yazın vazgeçilemeyecek derecede rahat bir model olan sandaletler, tercih edilmeye devam edecektir. Sandalet bu sene moda dünyasında kendisine yer bulacak, hem rahatlık hem de şıklık isteyen kadınların vazgeçilmez ayakkabıları arasına girecektir. Sandaletlerin yanı sıra babetler geçen yaz olduğu gibi bu yaz da popülerliğini koruyacaktır. 2017 kadın ayakkabı modelleri arasında en çok dikkati çeken yine her zamanki gibi şık ve her türlü kombine uyarlanabilen, rahatlık konusunda pek mutlu etmese de şık görünümden asla vazgeçemeyen kadınların bir numaralı tercihi STİLETTOLAR. Bu sene de çeşit çeşit, desen desen, model model stilettolar moda dünyasında yerini bulacak ve sokaklarda sıklıkla karşımızda olacaklar. Bu stilettolar hem jeanlere hem de klasik şık elbiselerle kombinlenebilir. Dilerseniz 2017 topuklu ayakkabı modellerini hem erkeklerde hem de kadınlarda inceleyelim. Kısaca bahsetmek gerekirse:

ERKEKLERDE : 2017 TOPUKLU AYAKKABI MODELLERİ

Endüstriyel sektörün modaya erkekleri katma çabası açıkçası takdire şayandır. Şöyle ki yakın zamanda Nike Airmax spor ayakkabıları unisex olarak üretilmiş hem erkekler hem de kadınlar arasında bir hayli ilgi görmüştü. Nike Airmax ayakkabıların yaklaşık 5cm ile 7cm arasında topuk seçenekleri olduğu doğrudur. Eğer ayaklarda Nike Airmax varsa boya dikkat edilmesi gerekir.

KADINLAR : 2017 TOPUKLU AYAKKABI MODELLLERİ

Stilettolar: Kadınlar bu ayakkabı modeline bayılıyor. Gerçekten birçok gece kıyafetlerinin altına giyilebildiği gibi, skinny bir jeanin altına da giyilebilen oldukça şık duran ucu kapalı ince topuklu bu ayakkabılar 2017 yılında da modadaki yerini koruyacak ve renk renk çeşit çeşit kullanılmaya devam edecek.

Sandaletler: Hem şıklık hem rahatlık seven kadınların asla vazgeçemeyeceği bir ürün olan sandaletler bu sene modanın o eşsiz dokunuşuyla adeta yıldızlaşıyor. Sandaletlere eklenen kısa topuk detayı da gerçekten kadınların bacaklarını ve kalçasını daha sıkı göstererek, boy fobisini de bir nebze olsa çözüyor.

Sandaletler