YENİDEN REFAH PARTİSİ KARAMAN'DA TEMAYÜL HEYECANI

Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet TAŞKIRAN, partilerinin önümüzdeki yerel seçimlere yönelik temayül yoklamasının coşku dolu bir atmosferde gerçekleşeceğini ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet TAŞKIRAN, partilerinin önümüzdeki yerel seçimlere yönelik temayül yoklamasının coşku dolu bir atmosferde gerçekleşeceğini ifade etti. Partinin Karaman İl Teşkilatı olarak birbirinden değerli aday adaylarının bulunduğunu belirten TAŞKIRAN, Yeniden Refah Partisi'nin ülke genelinde ve Karaman'da parlayan bir dönem partisi olduğunu vurguladı.

"Ülkemizin ve Karaman'ın parlayan yeni dönem partisi müthiş bir ivme yakalamış olan Yeniden Refah Partisi'dir" diyen TAŞKIRAN, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde belediye başkanı aday belirleme çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirtti. Karaman'ın bütün seçim bölgelerinde "Ahlaklı Belediyecilik" sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden TAŞKIRAN, partisinin temayül yoklamasının 3 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 20.00'de Karaman Kent Otelinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

Taşkıran, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Yeniden Refah Partisi Karaman il, ilçe ve belde teşkilatı olarak hiç tereddütsüz Karaman'ın bütün seçim bölgelerinde Ahlaklı Belediyecilik anlayışıyla hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Tüm teşkilat mensupları ve hemşehrilerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz temayül yoklamasında, aday adaylarımız arasından en uygun ismi belirleyerek seçmenin karşısına çıkma hedefindeyiz. Bu önemli süreçte tüm hemşerilerimizi Karaman Kent Otelinde düzenleyeceğimiz temayül yoklamasına davet ediyoruz. Partimiz, katılımın yüksek olmasını ve demokratik bir sürecin yaşanmasını temenni ediyor. Yeniden Refah Partisi olarak Karaman'a değer katacak, şeffaf ve etkin belediyecilik anlayışımızı önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz."

karaman haber karaman habercisi karaman haber vefat edenler karaman haber ajansı karaman haber gündem