YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDE HEYECANLI TEMAYÜL YOKLAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Karaman'da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Yeniden Refah Partisi, belediye başkanı aday belirleme sürecinde önemli bir adım attı. Kentin merkezinde bulunan Karaman Kent Otel'de gerçekleştirilen temayül yoklaması, büyük bir coşku ve katılımla geçti.

Yeniden Refah Partisi Teşkilatları, Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, Bölge Sorumlusu Abdullah Sek, İl Sorumlusu Ramazan Kaya, Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet TAŞKIRAN ve il, ilçe yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları ile partililerin katılımıyla düzenlendi.

İl Başkanı Ahmet TAŞKIRAN, yaptığı selamlama konuşmasında, Karaman'da partilerinin hızla büyüdüğüne vurgu yaparak, halkın teveccühüyle güçlenen bir parti olduklarını ifade etti.

Ülke gündemine de değinen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, "Katil İsrail’in masum sivillere yönelik bombardımanı devam ederken, siyonistler gazetecilere yönelik saldırıları da sürdürüyor. Al Jazeera Gazze Büro Şefi Al-Dahdouh'un ailesinin hedef alınması, insan hakları ihlali olarak kabul edilmelidir" dedi.

Temayül yoklaması öncesinde konuşmaların ve değerlendirmelerin ardından il, ilçe ve belde belediye başkan aday adayları katılımcılara tanıtıldı. Daha sonra oylamaya geçilerek temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Yapılan yoklamada, Yeniden Refah Partisi'nin Karaman'da belde, ilçe ve il belediye başkan aday adayları belirlendi. Bu önemli adımın ardından parti, seçim sürecinde daha da hız kazanarak halkın beklentilerine cevap vermeye yönelik çalışmalarına devam edecektir.

karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber vefat edenler karaman haber ajansı