YEŞİLDAŞ'TAN BELEDİYE İŞÇİLERİNE BÜYÜK JEST

Akçaşehir' in CHP'li genç ve sevilen Belediye Başkan Adayı Soner Yeşildaş, Akçaşehir Belediyesinde çalışan işçi ve memurlara kasaba meydanından seslenerek, seçilmesi halinde kendilerine çok önemli haklar sağlayacağının sözünü verdi.

 Mevcut belediye yönetimi tarafından kasıtlı ve art niyetli olarak çıkartılan "Başkan olunca işçi çıkartacak" tarzındaki mesnetsiz iddialara tepki gösteren Yeşildaş, Belediye Başkanı olduğunda kadrolu kadrosuz bütün işçilere ve memurlara çok önemli haklar sağlayacağını dile getirip, tüm Akçaşehir halkı huzurunda belediye çalışanlarına söz verdi. Kasaba Meydanında çekilen bir video ile belediye çalışanlarına seslenen Başkan Adayı Soner Yeşildaş;
"Akçaşehir Belediyemizin Kıymetli Çalışanları, Değerli İşçi Kardeşlerim. Soner YEŞİLDAŞ belediye başkanı olduğunda sizleri işten çıkartır gibi yalan yanlış laflar edildiğini duyuyoruz. Anlıyorum ki, korku dağları aşmış.
Değerli Kardeşlerim,
Siz hiç merak etmeyin. İşçinin, emekçinin, alın terinin kıymetini en iyi biz biliriz. Bir tek çalışanımız dahi işinden etmeyeceğimiz gibi, belediyemizde istihdamı artıracağız.
Bu meydandan sizlere söz veriyorum. 
Kadrolu işçilerimizin ücret ve sosyal haklarını çok daha iyi seviyelere getireceğiz. Şirket işçisi olan kardeşlerimizi de sendikal haklara kavuşturacağız.
Kadrolu işçilerimizin aldığı 52 yevmiyelik ikramiyeyi bütün işçilerimize vereceğim.
Yakacak, yemek, sorumluluk parası ile Ramazan ve Kurban bayramı ikramiyelerinden tüm işçilerimizi faydalandıracağım. 1 mayıs işçi bayramında da 5 yevmiye ikramiye vereceğim.
Memur arkadaşlarımızın sosyal denge tazminatlarını da tavan ücretten ödeyeceğim. Belediyemiz bünyesinde kuracağımız aşevinde de öğle yemeklerimizi hep birlikte yiyeceğiz inşallah. 
Tüm Akçaşehir de bu sözlerime şahit olsun. Sözümüz söz.
Dertler bitecek, yüzler gülecek.."şeklinde konuştu.

karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber - son dakika trafik kazası karaman haber ajansı