VALİMİZ KADİR ÇAKIR, BOĞAZLIYAN İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Valimiz Kadir Çakır, bir takım inceleme, toplantı ve ziyaretlerde bulunmak üzere Boğazlıyan ilçesine gitti. İlk önce muhtarlar toplantısına katılan Vali Çakır, ilçe ve köylerin sorunlarını dinledi.

KAYMAKAMLIK VE BELEDİYEYE ZİYARET
 
        Vali Çakır, toplantı sonrası İlçe Kaymakamı Davut Sinanoğlu ve Belediye Başkanı Hamdi Erdal’ı ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
        VALİ ÇAKIR, TSO VE ZİRAAT ODASINI ZİYARET ETTİ
 
        Kaymakamlık ve belediye ziyaretinin ardından, TSO ve Ziraat Odası Başkanlarını ziyaret eden Vali Çakır, odaların çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.
 
        VALİ ÇAKIR, BASE METAL’DE İNCELEMEDE BULUNDU
 
        Boğazlıyan’da 2000 yılından bu yana bakırdan dekoratif ürünler ve gözlük çerçevesi üretimi yapan Base Metal’de incelemelerde bulunan Vali Çakır, firma yetkililerine ilimize yaptıkları yatırım ve istihdamdan dolayı teşekkür etti.
 
        KURUM MÜDÜRLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
 
        Boğazlıyan ilçesinde görev yapan kurum müdürleri ile tanışma toplantısı düzenleyen Vali Çakır, vatandaşlarımıza hukuk çerçevesi içerisinde hizmet etmemiz gerektiğini belirterek, “Devletimiz kapılarını vatandaşımıza sonuna kadar açıyor ve bizlere de vatandaşlarımıza hizmet vermemiz için görev veriyor. Bu hizmeti de layıkı ile yapmamız lazım. Boğazlıyan güzel, sosyal ve canlı bir ilçe. Bir sıkıntınız olduğu zaman kaymakamımıza ve bana mutlaka ulaşın. Hepinize görevinizde başarılar diliyorum.” diye konuştu.