YUNUS EMRE KÜLTÜR VAKFINDAN YEŞİL OSB'YE DESTEK

KARAMAN'da Sosyal Yardım ve Kültürel faaliyetlerine devam ederek; sivil toplum kuruluşları arasında saygın bir yeri olan Karaman Yunus Emre Kültür Vakfı, ilde ağaçlandırma seferberliği kapsamında anlamlı çalışmalarda bulunuyor.

YUNUS EMRE KÜLTÜR VAKFINDAN YEŞİL OSB’YE DESTEK

Yunus Emre Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri son olarak, Yeşil Organize Sanayi Bölgesi Projesi kapsamında faaliyetlerine hız veren Karaman Organize Sanayi Bölgesi alanı üzerinde fidan desteğinde bulundu.

Karaman OSB Müdürü Yasin Ünüvar’ın da katıldığı fidan dikim etkinliğinde Vakıf Başkanı Mehmet Emin Uyan, böylesine bir anlamlı projede yer almaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Uyan;

“Karaman Organize Sanayi Bölgemizin daha yeşil bir alana kavuşabilmesi adına bizlerde imkanımız ölçüsünde desteklerimizi sunduk. Bu topraklara fidanlarımızı diktik, dikmeye de devam edeceğiz inşallah."dedi.

Vakıf Başkanı Mehmet Emin Uyan ve yöneticileri ile OSB Müdürü Yasin Ünüvar ve beraberindeki heyetten oluşan grup, daha sonra OSB dikim sahasına sedir, karaçam, Akçe ağaç ve selvi gibi fidanları toprakla buluşturmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

OSB Heyeti de, Yunus Emre Kültür Vakfı Başkan ve heyetine bu anlamlı projeye desteklerinden dolayı teşekkür etti.













yunus emre kültür vakfı karaman haber e-karaman ağaç fidan osb