YUNUS KÜÇÜKCİCİBIYIK; "ÇALIŞANI KORUDUK, ÖRNEK BİR DURUŞ SERGİLEDİK"

OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili YUNUS KÜÇÜKCİCİBIYIK; 'ÇALIŞANI KORUDUK, ÖRNEK BİR DURUŞ SERGİLEDİK'

KARAMAN Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmalar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınla mücadeleye rağmen üretimlerini aksatmadan sürdürdü.

Pandemi salgını ülkede onlarca sektörü yavaşlatırken, Karaman Organize Sanayi Bölgesi salgın sürecinde üretimine hiç ara vermedi.

Sanayi üretimi ile ülke ekonomisine destek vererek örnek bir duruş sergileyen Karaman Organize Sanayi Bölgesinde,  çalışanların sağlık ve güvenliği de bu süreçte hassasiyetle korundu.

OSB’lerde elektrik tüketiminin üretimin öncü bir göstergesi olduğuna dikkat çeken Karaman OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yunus Küçükcicibıyık;

“Dünyayı sarsan bu pandemi ile yüzlerce sektör dünya genelinde etkilenirken, ülkemizde genel itibarı ile fabrikalarımız gerekli tedbirlerini alarak üretimine devam etti. Elektrik tüketiminde çeşitli sektörlerde düşüş yaşansa da gıda ağırlıklı sanayimizde bu sorun yaşanmadı ve üretimde hiç taviz verilmedi. Alınan tedbirler sayesinde neyse ki diğer sektörlerimiz de üretime geri dönmeye başladı.  Çünkü biliyoruz ki üretimin korunması, salgın sonrasında avantajlı konuma geçmeyi beraberinde getirecektir.

Bu alanda ülke ve Karaman olarak ülkenin sanayi üretimini ayakta tutmak için olağanüstü çaba göstermeye özen gösterdik. Bu konuda tüm tedbirleri aldık, çalışanımızı koruduk. Ve örnek bir duruş sergiledik.

Karaman’da fabrikalarımızda tedbirlerini eksiksiz alarak üretimlerine devam etti.   Bizler de Karaman Organize Sanayi Bölgesi olarak bu süreçte bölge olarak örnek hem de rehber olduk.  Üretimle beraber bu süreçte bizim önceliğimiz çalışanlarımızın sağlığını korumak oldu. “dedi.
 

karaman organize sanayi bölgesi karaman organize sanayi firmalar karaman organize sanayi bölge müdürlüğü karaman organize sanayi bölgesi posta kodu karaman organize sanayi bölgesi iletişim