Yunusemreli Muhtarlara Büyükşehir'den Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı mahalle muhtarlarını ziyaret etti. 50. Yıl Mahallesi Muhtarı Erol Akar, Fatih Mahallesi Muhtarı Doğan Akın, Laleli Mahallesi Muhtarı Yadigar Şahin ve Kuyualan Mahallesi Muhtarı Şadan Çevik'i ziyaret eden daire başkanlığı ekipleri, muhtarların taleplerini dinledi.

Sık sık mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen ve mahallelerin taleplerini yerinde dinleyip, ilgili birimlere yönlendirilmesi noktasında köprü vazifesi gören Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, muhtar ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda Yunusemre ilçesine bağlı 50. Yıl Mahallesi Muhtarı Erol Akar, Fatih Mahallesi Muhtarı Doğan Akın, Laleli Mahallesi Muhtarı Yadigar Şahin ve Kuyualan Mahallesi Muhtarı Şadan Çevik'i ziyaret eden daire başkanlığı ekipleri, muhtarların taleplerini dinledi.

Talepleri Dinlendi

Ziyaretlerle ilgili Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde vatandaşların hizmetlere etkin şekilde ulaşması için çalışıldığını ve bu kapsamda mahalle muhtarlarıyla mahallelerin sorunlarını aktarmada ve çözüme kavuşturulması noktasında dirsek temasının devam ettiği belirtildi. Yunusemre muhtarlarına yapılan ziyaretlerde de, mahalle muhtarlarının talepleri ilgili dairelere rapor edildi. Öte yandan koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler ile ilgili de karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

manisa hava durumu manisa manisa haber manisa celal bayar üniversitesi manisa ilçeleri