ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAYVAN BESİCİLERİNİ DENETLEDİ

Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri hayvan besiciliği yapan vatandaşlarımızı denetledi. Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ile yürüttükleri çalışmada, uyarı yapıldığı halde şehir içinde faaliyetlerini sürdüren besicilere gerekli işlemler yapıldı. Belediyemiz zabıta müdürlüğü ekiplerince belediyemiz sınırları içerisinde hayvan besiciliği yapan kişilere yönelik çalışmalarımız artırılmıştır. Bu kapsamda; Kurban Bayramı öncesinde şehir içinde besicilik yapmaması konusunda uyarılmıştır.

Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri hayvan besiciliği yapan vatandaşlarımızı  denetledi.
Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ile yürüttükleri çalışmada, uyarı yapıldığı halde şehir içinde faaliyetlerini sürdüren besicilere gerekli işlemler yapıldı.
Belediyemiz zabıta müdürlüğü ekiplerince belediyemiz sınırları içerisinde hayvan besiciliği yapan kişilere yönelik çalışmalarımız artırılmıştır. Bu kapsamda; Kurban Bayramı öncesinde şehir içinde besicilik yapmaması konusunda uyarılmıştır. Kurban bayramı sonrasında ise uyarılara uymayanlara idari işlem uygulanmış ayrıca besicilik yaptığı alana boşaltırmış temizliği yaptırılmıştır. Uyarılara uymayan kişilere zabıta müdürlüğü ve fen işleri müdürlüğü ile ortak çalışma sonucu temizlettirilmiştir. Denetimlerimiz bu konuda aralıksız devam etmektedir.