ANNE ELİ DERNEĞİMİZLE KAHVALTIDAYIZ
Anne Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Tülay Şahin, Songül Aktaş’a, kahvaltı programına katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendi ve yönetim kurulu adına teşekkür etti.
Programda; Başkan Şahin, Songül Aktaş ve katılımcılara dernek faaliyetleri, öğrenci bursları ile 2019 yılında yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunularak, istişareler yapıldı.
Songül Aktaş ise Anne Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, Nevşehir de toplum yararına çalışan dernek ve vakıfların birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmalarının sevindirici olduğunu, program vesilesiyle hem dernek üyelerini hem de üniversiteli öğrencilerle bir arada olmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, kahvaltı programının hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.