100. YIL BULVARI'NA YENİ VİZYON

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 100. Yıl Bulvarı'nı baştan sona yenileyerek, 20 kilometrelik güzergahı yeni vizyonuna kavuşturacaklarını, trafiğin de büyük ölçüde rahatlayacağını söyledi.

Belediye ve Özel idare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Samsun Şube Başkanlığı, kahvaltılı istişare toplantısı düzenledi.  BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu başkanlığındaki toplantıda Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Memur-Sen İl Başkanı Metin Yılancı, BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve çevre illerin sendika başkanları hazır bulundu.

İstişare toplantısına katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, pandemi sürecinde büyükşehir belediyesi olarak ihtiyaç sahiplerinin taleplerini yerine getirerek örnek bir hizmet ortaya koyduklarını ifade etti. Türkiye’nin en nitelikli, vizyoner, yerel yönetimler kavramını en iyi kavrayan ve gereğini yerine getiren, gelecek ufkuna göz diken bir belediye anlayışını ülkeye kazandırmaya çalıştıklarını vurguladı. 

2021’DE 6 İLÇE TAMAM

samsun şehri samsun şehrinin tanıtımı samsun şehri hakkında bilgi samsun şehrin gürültüsünden uzak yerler samsun şehri fotoları