Eğitim Bir-Sen'den 'Yenilenen Yenilmez' semineri, Adıyaman haberleri

Kişisel Gelişim Uzmanı Bilal Zemin, Eğitim Bir-Sen üyelerine 'Yenilenen Yenilmez' adlı kişisel gelişim, hitabet ve sosyal iletişim kurma becerileri hakkında bilgiler verdi.'Medeniyet Sohbetleri' kapsamında üyelerine hak, hukuk ve ekonomik...

Kişisel Gelişim Uzmanı Bilal Zemin, Eğitim Bir-Sen üyelerine ‘Yenilenen Yenilmez’ adlı kişisel gelişim, hitabet ve sosyal iletişim kurma becerileri hakkında bilgiler verdi.

‘Medeniyet Sohbetleri’ kapsamında üyelerine hak, hukuk ve ekonomik kazanımlar için mücadelenin yanı sıra akademik ve sosyal sendikacılık hizmetleri veren Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesi, seminer zincirine yenilerini ekliyor.

Sendika binasındaki Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerlere konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim Uzmanı Bilal Zemin kişisel gelişim, hitabet ve sosyal iletişim kurma becerileri hakkında seminer verdi.

Seminer öncesinde konuşan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, bütün güçlüklere ve engellere rağmen, emeklerinin, çabalarının ve kazanımlarının sonucunda ulaştıkları 400 bini aşkın üye sayısıyla zirvedeki yerlerini sağlamlaştırdıklarını ifade etti.

Ali Deniz konuşmasında, “Bu başarı ve geldiğimiz nokta, sayısal çoğunluğun yanı sıra, özlük ve özgürlük hakları için mücadelemizin, müfredat gibi temel eğitim meselelerindeki duyarlılığımızın ve tüm genel konularda medeniyet değerlerimize uygun duruşumuzun eğitim çalışanlarınca benimsenerek daha fazla güç birliğine dönüştüğünü ortaya koymaktadır. 25 yıllık tarihimizde nitelikli çalışmalara ve onlarca kazanıma imza attık, eğitim çalışanlarının haklarının güvencesi, kazanımların adresi olduk. 22 Kasım 2014’te bayrağı devraldığımızda değişim ve yenilenmeden söz açmıştık. Geride bıraktığımız süre içinde şube olarak bir çok yeniliğin altına imza atarak sendikacılığın başkenti Adıyaman ifadesini pekiştirdik ve daha güçlü bir şube için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Değişimlere direnmeyerek, değişimleri bir fırsata çevirip yenilenmenin yollarını aramalı ve diri olmalıyız. Yenilenen Türkiye’nin yinelenen kurumlara, söylemlere, hareketlere tahammülü yoktur" ifadelerini kullandı.

Program Ali Deniz’in Bilal Zemin’e Mehmet Akif İnan’ın eserlerinden oluşan kitap seti hediye etmesiyle sona erdi.