15 TEMMUZ KAHRAMANLARI O GECEYİ ANLATTI

Türkiye Gençlik Vakfının organizasyonunda düzenlenen programda, Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)'nin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbecilere karşı direnen 15 Temmuz kahramanlarından Şerife Boz, Uzeyir Civan, Yusuf Özgün, Mehmet Köse, Yusuf AK, Yaşar Kasarcı, Ayla Kasarcı ve Muhammet Irmak o ihanet gecesinde yaşanılanları anlattı.

Kahvaltı sonrası başlayan programa Vali Nurullah Naci Kalkancı ve Eşi Yasemin Kalkancı, Milletvekili Adnan Boynukara, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve Eşi Fulya Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, Vali Yardımcıları Adem Kaya, Ayhan Akpay, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve Eşi Ünzile Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve Eşi Kezban Alper, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, TÜGVA İl Başkanı İdris Toprak, şehit aileleri, gaziler ve öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Gazeteci Mustafa Aloğlu’nun, organizasyonunun ise Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adıyaman İl Temsilciliğinin yaptığı  “Şahadet ve Diriliş Buluşması” programında 15 Temmuz kahramanları o ihanet gecesinde yaşanılanları anlattı.