Adıyaman Belediyesinden bayan personeline yemek

Adıyaman Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediye bünyesinde çalışan personele yemek verdi.Adıyaman Belediyesi, bünyesinde çalışan bayan personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak amacıyla bir yemek tertip etti....

Adıyaman Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediye bünyesinde çalışan personele yemek verdi.

Adıyaman Belediyesi, bünyesinde çalışan bayan personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak amacıyla bir yemek tertip etti. Adıyaman Belediyesi Keleş Konağı Sosyal Tesisisin de gerçekleşen yemeğe Belediye Başkan Yardımcısı Said Kutlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İskender Korkut, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mesut Tekin ile bayan çalışanlar katıldı. Yemeğe katılan bayan çalışanlarla tek tek sohbet eden Başkan Yardımcısı Said Kutlu, kadınların sosyal yaşamdaki desteklerinin inkar edilemez olduğuna dikkat çekerek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Adıyaman Belediyesi Kadın Danışma Merkezi ve paydaşları kadınları unutmadı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli etkinliklere imza atan Adıyaman Belediyesi Kadın Danışma Merkezi de, paydaşları olan emniyet müdürlüğü, jandarma komutanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi yetkililerle birlikte Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümlerinde yatan hastalara ve bayan sağlık çalışanlarına karanfil dağıttı.

Ziyaretle ilgili kısa bir bilgi veren Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu Uzman Psikolog Necmettin Gürsoy, Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kadın Danışma Merkezinin paydaşlarıyla birlikte problemleri olan, destek bekleyen Adıyaman’daki tüm kadınlara kapılarını sonuna kadar açtığını söyleyerek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.