ADIYAMAN VALİSİ AYKUT PEKMEZ'İN YENİ YIL MESAJI

Sevinçleriyle hüzünleriyle acı ve tatlı anılarıyla 2018 yılını geride bırakırken, yeni umut ve beklentilerle karşılamaya hazırlandığımız 2019 yılının milletimiz ve bütün insanlık için barış, huzur, kardeşlik, refah ve istikrar getirmesini temenni ediyorum.

2018 yılının muhasebesini yaparken, 2019 yılının daha iyi şekilde geçmesi için neler yapılması gerektiğini düşünerek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi ilimiz ve ülkemiz için en verimli şekilde değerlendirmeye çalışacağız.
 
Geride bıraktığımız yılda olduğu gibi, 2019 yılında da toplumun tüm kesimleriyle tam bir işbirliği ve dayanışma içinde eşsiz güzelliklere sahip, huzur ve hoşgörü kenti Adıyaman’ı birçok alanda cazibe merkezi olan bir şehir haline getirmeye yönelik çalışmalarımıza aynı azim, kararlılık ve heyecanla devam edeceğiz. 
 
            Ülke ve millet olarak amacımız,  bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe huzura ve barışa olan inancımızı tazeleyerek, ülkemizi ve Adıyaman’ı hak ettiği noktaya taşımaktır.
 
Ülkemizin birlik ve beraberliği, halkımızın huzur ve güveni ile vatanımız, bayrağımız ve istiklalimiz uğruna hayatını feda etmekten tereddüt etmeyen aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.
 
Bu vesileyle 2019 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm dünya  için barış, kardeşlik ve huzur ortamının arttığı, sıkıntıların sona erdiği bir yıl olmasını temenni ediyor, hizmetinde bulunmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğum saygıdeğer Adıyamanlı hemşerilerimin, kamu görevlisi arkadaşlarımın ve basın mensuplarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.