BELEDİYE BAŞKANIMIZ F. HÜSREV KUTLU: "DURMAK YOK, YOLA DEVAM"

2019 yerel seçimlerine AK Parti'nin adayı olarak girecek olan Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ile birlikte Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu'yu ziyaret ederek birliktelik mesajı verdi.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere AK Parti’nin adayı olarak girecek olan Dr. Süleyman Kılınç, seçim çalışmalarına Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu ziyaret ederek başladı.

    Başkanlık makamında gerçekleşen ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin’in de hazır bulunduğu ziyarette birliktelik mesajı veren Başkanımız ve AK Parti Belediye Başkan adayı Kılınç, el birliğiyle yapacakları çalışmalarla 31 Mart 2019 seçimlerinden zaferle ayrılacaklarını dile getirdi.

   Ziyarette yaptığı konuşmada, F. Hüsrev Kutlu’nun deneyimli ve başarılı bir siyasetçi olduğunu söyleyen başkan adayı Kılınç, Adıyaman’ın ve AK Parti’nin başarısı için birlikte hareket edeceklerini söyledi.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız ise siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu söyleyerek, Süleyman Kılınç’ın yerel seçimlerden zaferle ayrılacağına ve Adıyaman için güzel işler yapacağına inandığını belirtti. Bunun için kendisinin de elinden geleni yapmaya hazır olduğunu sözlerine ekleyen Başkanımız, “Durmak yok, yola devam” mesajı verdi.