'Bilgi ve değer bağlamında kadın' konulu konferans yapıldı

Adıyaman İl Müftülü tarafından 'Bilgi ve değer bağlamında kadın' konulu konferans düzenlendi.Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programa İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve...

Adıyaman İl Müftülü tarafından ‘Bilgi ve değer bağlamında kadın’ konulu konferans düzenlendi.

Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programa İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut, müftülük görevlileri, kuran kursu öğreticileri ile çok sayıda bayan katıldı. Gerçekleştirilen program hakkında konuşan İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, “Konferansa katılan katılımcılara İslam’a göre ideal bir aile nasıl olmalı, annenin görevleri nelerdir, vasıfları nelerdir konusunda bayanlara yönelik konferans verilmektedir. Amacımız huzurlu, sevgiye, saygıya dayalı bir aile meydana getirebilmek için böyle bir etkinlik düzenledik” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Okunan Kuran-ı Kerim sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut tarafından konferans verildi.