Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden şehit ailelerine ziyaret

Adıyaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 102. yıl dönümü anma programları kapsamında şehit ailelerimize ziyaret programı düzenlendi.Gerçekleştirilen ziyaretler...

Adıyaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 102. yıl dönümü anma programları kapsamında şehit ailelerimize ziyaret programı düzenlendi.

Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında 2016 yılında Fırat Kalkanı Harekatında şehit olan Uzman Çavuş Akif Güleş ve 2014 tarihinde izin dönüşü geçirdiği trafik kazasında şehit olan Jandarma Er Basri Korkmaz’ın aileleri ziyaret edildi. Müdürlük personelleri ile jandarma ekipleri tarafından ziyaret edilen şehit ailelerine baş sağlığı dilendi. Yapılan moral ve destek ziyaretinde şehit aileleriyle görüşen heyet, ailelerin hal hatırlarını sorarak üzüntülerini paylaştı.

Müdürlük çalışanları, herhangi bir ihtiyaçları olması durumunda Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak her konuda her zaman yanlarında olduklarını belirtti.