Kaymakam Kaya depremzedeleri yalnız bırakmadı

Adıyaman'ın Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazili Kaya, Samsat ilçesinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki deprem sonrası ilçe merkezi ve köylerindeki vatandaşları ziyaret etti.Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, yetkililer ile birlikte durum değerlendirmesi...

Adıyaman’ın Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazili Kaya, Samsat ilçesinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki deprem sonrası ilçe merkezi ve köylerindeki vatandaşları ziyaret etti.

Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, yetkililer ile birlikte durum değerlendirmesi yaparak ilgili kurumlarca vatandaşlara dağıtılan yardımları ve eksiklikleri gözden geçirdi. İlçe merkezinde ve köyleri gezerek yıkılan inceleyen Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini dinledi.

Vatandaşların ihtiyaçları için seferber olduklarını belirten Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, “Şu anda tüm birimlerimiz bir koordinasyon halinde hareket ederek vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarının karşılanması için seferber olmuş durumda. Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren vatandaşımızın yanında olduk. Her türlü ihtiyacını karşılamak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Tek tesellimiz can kaybının olmaması. Gerek bizler gerekse de görevlilerimiz depremin etkilerini en aza indirgemek ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çalışmaktayız. Depremzedelerimizi köylerinde ve mahallelerinde ziyaret ederek varsa eksikliklerimizi gözden geçiriyoruz ” ifadelerini kullandı.