Kutlu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.'Okul buluşmaları' kapsamında daha önce birçok okulda öğrencilerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaşan Adıyaman Belediye...

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

‘Okul buluşmaları’ kapsamında daha önce birçok okulda öğrencilerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaşan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, öğrenci buluşmalarının sonuncusunu Adıyaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle yaptı.

Adıyaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareciler ve öğretmenleri tarafından karşılanan Kutlu, söyleşi öncesi idarecilerle bir araya gelerek sohbet etti. Daha sonra okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Kutlu, yaşam tecrübelerini aktardı.

Öğrencilerin ve öğretmenlerin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Kutlu, öğrencilere esprili bir dille avukatlık, milletvekilliği ve belediye başkanlığı deneyimlerini anlatarak, onların da ileride iyi bir birey olmaları için bazı önerilerde bulundu.

Program sonunda okul yönetimi, Belediye Başkanı Kutlu’ya çeşitli hediyeler takdim ederken, Başkan Kutlu’da öğrencilere ve öğretmenlere ajanda ile satranç takımı hediye etti.