Minik öğrencilerden Mercan Tv'ye ziyaret

Adıyaman Zübeyde Hanım Anaokulu Minik Kalpler ve Şirinler Sınıfı öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Mercan Tv'yi ziyaret etti.Televizyon stüdyosunu ve yayın odasını gezen minik öğrenciler, kameralardan ekranlara yansıyan görüntülerini...

Adıyaman Zübeyde Hanım Anaokulu Minik Kalpler ve Şirinler Sınıfı öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Mercan Tv’yi ziyaret etti.

Televizyon stüdyosunu ve yayın odasını gezen minik öğrenciler, kameralardan ekranlara yansıyan görüntülerini görünce büyük bir keyif yaşadı. Ziyaret esnasında Mercan Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Metin Harıkçı televizyon hakkında bilgiler verirken, öğrencilerden bazıları şarkı söyledi.

Okul olarak bu tür etkinliklere önem verdiklerini belirten Sınıf Öğretmeni Emine Leblebici, öğrencilerin Mercan Tv’yi ziyaret etmelerinden çok büyük keyif aldıklarını söyledi. Leblebici, “Okul olarak eğitimlerimizin yanı sıra öğrencilerimizin meslek dallarını daha yakından tanımaları açasından zaman zaman kamu kurumlarına, bazen özel sektör kuruluşlarına ziyaretlerde bulunuyoruz. Bugünde Mercan Tv’yi ziyaret ettik. Öğrencilerimiz televizyona geldikleri andan itibaren büyük bir keyif ve heyecanla televizyonu incelemeye başladılar. Özellikle kamera çekimi sonrası kendilerini canlı canlı televizyon ekranında görmekten büyük keyif aldılar. Bu arada Mercan Tv Genel Yayın Yönetmeni Metin Harıkçı çocuklarımıza televizyon hakkında bilgiler verdi, öğrencilerimizle röportajlar yaptı. Bazı öğrencilerimiz şarkı söylediler ve oldukça mutlu oldular. Bu ve buna benzer etkinliklerimiz devam edecektir. Bu vesileyle bugün bizleri burada ağırlayan Mercan Tv Genel Yayın Yönetmeni Metin Harıkçı’ya televizyon çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Minik öğrencileri televizyonda ağırlamaktan büyük keyif aldıklarını belirten Mercan Tv Genel Yayın Yönetmeni Metin Harıkçı ise, “Zübeyde Hanım Anaokulunda böyle bir uygulamanın olmasını çok önemsiyoruz. Çocuklarımız okuldaki ders programlarının yanı sıra bu tür etkinliklere katılması çok güzel bir olay. Bugün televizyonumuzu ziyaret eden çocuklarımız büyük bir keyif aldılar. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı televizyonumuzda ağırlamaktan mutluluk duyduk” dedi.