Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Besim Şişman:

Adıyaman'ın Samsat ilçesini ziyaret eden Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Besim Şişman, Samsat için her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti.Bazı kurum yetkililer ile birlikte Samsat ilçesine gelen Genel Müdür Besim Şişman, Samsat...

Adıyaman’ın Samsat ilçesini ziyaret eden Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Besim Şişman, Samsat için her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti.

Bazı kurum yetkililer ile birlikte Samsat ilçesine gelen Genel Müdür Besim Şişman, Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım ve Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat’tan deprem ve vatandaşların sıkıntıları hakkında bilgi aldı. Genel Müdür Şişman, "Depremin birinci gününden itibaren bir adet vincimiz olası kurtarma çalışmalarında kullanılmak üzere bölgede bekletilmektedir. Kaynak ekibimizi de bölgeye sevk edeceğiz. Bunların dışında da Samsatlı kardeşlerimizin sıkıntılarını azaltacak ve yeniden imar çalışmalarında her türlü yardımı yapmaya hazırız. Hemşerilerimizin yanında olduğumuzu belirtiyor, geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" dedi.