VALİ AYKUT PEKMEZ, SAMSAT'TA KÖY VE MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, sorun ve ihtiyaçları yerinde tespit etmek ve bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla Samsat ilçesi köy ve mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüne ait Gençlik ve Kültür Merkezi salonunda muhtarlarla bir araya gelen Vali Aykut Pekmez, Köy ve Mahalle Muhtarlarının istek, talep ve sorunlarını dinleyip, dile getirilen sorunları not alarak çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Aykut Pekmez, “Bugün siz değerli muhtarlarımızın karşılaştığı sorun ve sıkıntıları dinlemek için Samsat ilçemizi ziyaret ettik. Amacımız sizlerle tanışmak, sizlerle buluşmak her köyümüzün, her mahallemizin sıkıntı, mesele ve dertlerini dinlemek ve ortak bir çözüm bularak birlik ve beraberlik içerisinde bunların aşılmasını sağlamaktır. Samsat ilçemiz son iki yılda iki büyük deprem yaşadı. Doğal afetten etkilenen Samsatlı kardeşlerimizin yaralarını sarmak için yoğun gayret sarf ediyoruz. Şu anda inşaatı devam eden ve bitme noktasına gelen deprem konutlarımızı yakın bir zamanda teslimatını yapacağız. Bugün sizlerin sorun ve sıkıntıları ile Samsat ilçemizde meydana gelen deprem sonrası yapılan çalışmalar ile depremzede kardeşlerimizin ihtiyaç ve sorunlarıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunacağız. Allah milletimize bir daha böyle afetler yaşatmasın”dedi.
 
Vali Aykut Pekmez’in konuşmanın ardından soru cevap şeklinde devam eden toplantıda Köy ve Mahalle Muhtarları, köyleri ve mahalleleriyle ilgili çeşitli sorun ve taleplerini dile getirirken, Vali Pekmez, muhtarların dile getirdiği talepleri tek tek not alarak, bu sorunları inceleyeceklerini ve imkânların el verdiği ölçüde sıkıntıları çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.