YEŞİM PEKMEZ'DEN GÖRME ENGELLİ AYSEL ARIK'A ZİYARET

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, Adıyaman merkeze bağlı İmamağa Mahallesinde ikamet eden Emes Hastası Görme Engelli Aysel Arık'ı evinde ziyaret etti.

Evde bakım hizmeti alan görme engelli Aysel Arık’ı ziyaret sırasında Vali Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez’e İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy’un eşi Ünzile Atasoy ve İl Emniyet Müdürü Metin Alper’in eşi Kezban Alper eşlik etti.
 
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, Görme engelli Aysel Arık ve ailesiyle sohbet ederek herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu.
 
Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren görme engelli Aysel Arık, Yeşim Pekmez ve beraberindeki heyete gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.
 
Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez ise, “her zaman engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yanındayız. Engelli vatandaşlarımızın yüzlerinin gülmesi hepimizin yüzünün gülmesi demektir. Engelsiz bir yaşam için elimizden gelen her türlü yardım ve desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Son yıllarda engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltilmesine dönük devletimiz tarafından çok önemli reformlar hayata geçirildi”dedi.