AMASYA 'TRAVEL TURKEY İZMİR FUARI'NDA VALİMİZ VE DİĞER YETKİLİLER TARAFINDAN DÜNYANIN HER KÖŞESİNDEN GELEN TURİZM PROFESYONELLERİNE TANITILIYOR

Farklı destinasyonların buluşma noktası olan ve bu yıl 12.'si düzenlenen 'Travel Turkey İzmir Fuarı'nda ilimiz görkemli bir şekilde temsil ediliyor.

Fuarın açılışı Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Makedonya Cumhuriyeti Büyükelçisi H. E. Bay Zvonko Mucunski, Valimiz Dr. Osman Varol, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Hakan Karaman, ülkemizin dört bir yanından gelen mülki amirler, yetkililer ve binlerce ziyaretçi eşliğinde gerçekleştirildi.
 
Açılış konuşmasını yapan Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ardından ilimizin standını ziyaret ederek Valimizden bilgi aldı. Valimiz Bakan Ersoy’a ilimize özgü hediyeler takdim etti. Aynı zamanda fuarı gezen birçok katılımcının da beğenisini toplayan Amasya standını Ağrı Valisi Süleyman Erban ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da ziyaret ettiler.
 
İlimiz standını ziyarete gelen bazı medya kuruluşlarına açıklamalarda bulunan Valimiz Dr. Osman Varol ilimizin tarihi ve kültürü ile ülkemizin önemli şehirlerinden birisi olduğunu belirtti. Tüm ziyaretçileri ilimize davet ederek, fuarın katılımcılar açısından hayırlı geçmesini diledi.
 
Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından birisi Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, 6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında açık kalacaktır.