FUNDA VAROL HANIMEFENDİ, 104 YAŞINDAKİ EĞİTİM ÇINARI MUKİME ÖĞRETMENİ ZİYARET ETTİ

Funda VAROL Hanımefendi Merzifon'da katıldığı bir dizi programdan sonra 104 yıllık eğitim çınarı Mukime FIRATOĞLU öğretmenimizi doğum günü vesilesiyle ziyaret etti.

Hanımefendi ile birlikte Tugay Komutanı’nın eşi Afife UĞUR, Amasya Üniversitesi Rektörü’nün eşi Kezban ORBAY, İl Jandarma Komutanı’nın eşi Gülden AKŞİT, Merzifon Kaymakamı’nın eşi Ruşen DEMİRKALE, Merzifon 5. Ana Jet Üs Komutanı’nın eşi Ayça AKGÜLAY ve Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı’nın eşi Asuman ATAK da ziyarete katıldılar.

1914 yılında Rize’de doğan ve öğretmen okulunu bitirdikten sonra Erzurum’da öğretmenliğe başlayan Fıratoğlu, 13 yıl Erzurum, 1 yıl Şereflikoçhisar ve 22 yıl İstanbul’da çalıştıktan sonra 1971 yılında emekli oldu. Sonrasında Merzifon ilçesinde yaşamaya başlayan Mukime FIRATOĞLU’nu evinde ziyaret eden Hanımefendi, öğretmenlerimizin sadece 24 Kasım Öğretmenler Gününde değil, her zaman hatırlanması ve unutulmaması gerektiğini belirtti.

Emekli Öğretmen Mukime FIRATOĞLU ise ziyaretinden dolayı Hanımefendi’ye teşekkür etti. 104 yaşına girdiği doğum gününde Hanımefendi ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.