HER AY DÜZENLENEN HALK GÜNÜ TOPLANTILARININ ARALIK AYI OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Devletle vatandaşın buluştuğu Halk Günlerinden Aralık ayı toplantısı Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlendi.

Toplantıda Vali Yardımcısı Mehmet Ercan Aslantaş’ın yanı sıra ilgili kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile vatandaşlarımız yer aldı.
 
Vali Yardımcısı Mehmet Ercan Aslantaş “Vatandaşların isteklerini, arzularını, şikâyetlerini dinleyerek, toplumun tüm kesimlerine ulaşarak daha etkin, verimli ve hızlı hizmet sunulması için başlatmış olduğumuz Halk Günü uygulamasına devam ediyoruz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.
 
Toplantıda vatandaşlar Vali Yardımcısı Mehmet Ercan Aslantaş’a sorunlarını anlatarak, çeşitli konuların çözümü noktasında destek talep ettiler.
 
Toplantıya katılan vatandaşların tek tek talep, öneri ve şikâyetlerini dinleyen Vali Yardımcısı Aslantaş, vatandaşların talep ve şikâyetlerine yönelik olarak ilgili kurum müdürleri tarafından gerekli incelemelerin yapılması ve vatandaşın bilgilendirilmesi talimatını verdi.
 
 
HALK GÜNÜ TOPLANTILARINA KATILMAK İÇİN:
 
Gelecek ay düzenlenecek olan Halk Günü Toplantısı ise 8 Ocak  2018 Salı Günü saat 10:00’da Valimiz Dr. Osman Varol’un başkanlığında Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılacaktır. Toplantıya katılmak isteyen vatandaşlarımız Valiliğimiz Halkla İlişkiler Müracaat Bürosuna (CİMER) başvuru yapabilecekleri gibi toplantı günü ve saatinde toplantı salonunda bulunarak da katılım sağlayabilirler.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.