Cennetten çiçek mi topluyorum..

'Acılara yürüyor, korkmuyorum / Arada bir kalbini yokluyorum / Cennetten çiçek mi topluyorum / Herkesi sen gibi kokluyorum...' 

KARAMAN GÜZEL SANATLAR LİSESİNİN GURURU, MÜZİK LİSTELERİNİ KASIP KAVURUYOR

 “Acılara yürüyor, korkmuyorum / Arada bir kalbini yokluyorum / Cennetten çiçek mi topluyorum / Herkesi sen gibi kokluyorum...” 

İstanbul’da katıldığı yarışmada, okulu adına Karaman’a Juri Özel Ödülü kazanmasına katkı sağladı.
Güzel Sanatlar Lisesinin Güzel Vokalistiydi. “Cennetten Çiçek” şarkısı ile şimdi milyonların diline dolandı.
Son günlerde Twitter’da, TikTok’ta, Instagram’da hatta ana haber bültenlerinde bile hep bu şarkıyı duyuyoruz.


Sosyal medya kullanıcıları kolaj videolarını, fonuna bu şarkıyı koyarak paylaşıyor. Akıma katılanlar arasında ünlü isimler, kurumsal hesaplar bile var! 
Dinleyeni hemen etkisi altına alan ve 32 milyon kez izlenen parçanın bu kadar popüler hale gelmesinin sebebi ise Zehra Gülüç’ün muhteşem yorumu.

MÜZİK LİSTELERİNİ ZORLUYOR !

Söz ve müziği Koray Albayrak ile Enes Yıldırım’a ait olan Cennetten Çiçek şarkısı, birçok kişi tarafından seslendirildi ve klibi çekildi. 

Şarkının çeşitli remiks versiyonları da yoğun ilgi gördü. 

Şarkının sosyal medyada ‘trend’ haline gelen ve en çok paylaşılan versiyonu ise, genç şarkıcı Zehra Gülüç’ün seslendirdiği ve Alper Eğri’nin remikslediği Cennetten Çiçek şarkısı olarak dikkat çekiyor.

1998 yılında Mersin’in Mut İlçesinde doğan ve Lise eğitimini Karaman Güzel Sanatlar Lisesinde tamamlayan Zehra Gülüç, Karaman’da eğitim yıllarında Güzel Sanatlar Lisesinin vokalisti olarak Vodafone Freezone Liseler arası şarkı yarışmasında İstanbul final performansı ile de Jüri Özel Ödülünü kazanmasına sebep olmuştu.

Karaman Güzel Sanatlar Lisesi 2015 yılında 6 Öğrenciden oluşan Neşet isimli grub Vodafone Freezone Liseler arası şarkı yarışmasına katıldı. Bölge elemelerini geçerek 367 okul arasından ilk 20 ye kalarak İstanbul finallerine katılma başarısı gösterdi. İstanbul final performansı ile de Jüri Özel Ödülünü kazandı.

Özen Medya Grup olarak Zehra Gülüç’e müzik yaşamında ve hayatında başarılar diliyoruz.

zehra gülüç i̇stanbul karaman pop şarkı vokalist haber