Başkan Yeşil'den forma hediyesi

Diyarbakır'da yerel, ulusal gazete ve televizyonlarda görev yapan medya mensuplarının, her hafta kendi aralarında düzenlediği futbol müsabakasının konuğu olan Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, oyunculara forma hediye...

Diyarbakır’da yerel, ulusal gazete ve televizyonlarda görev yapan medya mensuplarının, her hafta kendi aralarında düzenlediği futbol müsabakasının konuğu olan Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, oyunculara forma hediye etti.

Diyarbakır’da görev yapan gazeteciler, haftanın yoğunluğunu bir araya gelip futbol oynayarak atıyor. Her hafta farklı bir konuğu futbol sahasında ağırlayan gazetecilerin bu haftaki misafiri DTB Başkanı Engin Yeşil oldu. Sporun barış ve kardeşlik olduğunu belirten Yeşil, medya çalışanlarını hep bir arada ve böylesi faaliyetlerde görmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Yeşil, “Kurumsal ve toplumsal tüm faaliyetlerimizde bizlere destek olan medya çalışanlarımız ile birlikte olmaktan mutluluk duydum. Bu tür sosyal etkinlikler sağlıklı bir yaşam için gerekli olduğu gibi, insanlar arasında dayanışmayı, moral ve motivasyonu da artırmaktadır. Bu nedenle bu tür aktiviteleri sürekli kılmak ve daha fazla kurumların katılımını sağlayıp sürdürmenin gerekli olduğuna inanıyorum” dedi.

Basın mensupları da, davetlerini kırmayarak kendilerinin misafiri olan Yeşil’e teşekkür etti.