GENÇ ŞARKICI'NIN BAŞI BELADA

Gençlerin yeni gözdesi haline gelen genç popçu Kurtuluş Kuş'un,

GENÇ ŞARKICI’NIN BAŞI BELADA !

Kısa zamanda şöhrete ulaşan Karamanlı genç şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında, konserine davet ettiği genç kıza otelde tecavüz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

Son bir yılda sosyal medyada ve konserlerde gençlerin yeni gözdesi haline gelen genç popçu Kurtuluş Kuş'un, konser için gittiği Aydın'da İzmirli bir hayranına otel odasında tecavüz ettiği iddia edildi.

İddiaya göre genç kızın avukatı Fatih Seyfikli; ellerinde her türlü rapor ve ifadelerin olduğunu belirterek, "Kendisine sanatçı diyen Kurtuluş Kuş'un hukuk çerçevesi içinde asla peşini bırakmayacağız. 21 yaşındaki bir genç kızın hayallerini çalmanın bedelini ödeyecek" dedi. Mağdur B.Ö’de; “Hayatımı karartan bu kişi, adalet önünde hesap verecek” dedi.

KUŞ’TAN SAVUNMA; “TAKINTILI HAYRANLARIMLA MÜCADELE İÇİNDEYİM”

Tecavüz suçlaması ile karşı karşıya kalan Kurtuluş Kuş ise sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak açıklama yaptı. Kuş savunmasında;

"Güne üzerime atılan bir iftirayla uyandım. Öncelikle şunu söylemek istiyorum böyle bir şeyin bizde kesinlikle hiçbir karşılığı hiçbir aslı yoktur Allah'a şükürler olsun. Takıntılı hayranlarımla bir süredir bir mücadele içerisindeyiz. Kendilerini gerçekten çok seviyoruz ve çoğu zamanda hoşgörüyle karşılıyoruz. Böyle bir şeyin kesinlikle hiçbir savcılık delili olmadan basına yansıması ve böyle bir haberde ismimin geçmesi beni çok üzdü. En kısa zamanda haklılığım ortaya çıkacaktır. Yanımda olan herkese çok çok teşekkür ederim" dedi.