İSTANBUL'DA AFİŞLERİ KALDIRILDI, KARAMAN'DA ŞUBE AÇTI

Lüks yaşamı ile dikkatleri üzerine çeken ve ülkede son yıllarda art arda,

GÜZEL VE ÜNLÜ FENOMEN, KARAMAN’DA GÜZELLİĞE GÖZ KIRPTI

Lüks yaşamı ile dikkatleri üzerine çeken ve ülkede son yıllarda art arda güzellik merkezleri açan ve ülkenin bir ucundan diğer ucuna şubelerini artıran ünlü sosyal medya fenomenini ve iş kadını Dilan Polat, Karaman’da da reklam kampanyasına çıktı.

Karaman’da da şubesi de bulunan güzel fenomen, güzellik merkezlerindeki başarısının yanı sıra instagramda yaptığı tanıtım videoları ve paylaşımları ile gündemden düşmüyor.

Türkiye genelinde güzellik merkezlerini açmayı sürdüren Polat, son aylarda “Kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları” iddiaları ile çalkalanırken, geçtiğimiz haftalarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İBB Otobüslerinde yer alan reklam afişleri kaldırılmıştı.

“ENERJİ” adlı video klibi ile de milyonlara ulaşan ve gündemden bir türlü düşmeyen ve Karaman’da şehrin işlek caddelerinde bilboardlarda kendine yer bulan Polat, kozmetik ürün ve güzellik bakım seansları içeren tanıtım görselleriyle Karaman’da kendini güzel ve bakımlı bulmak isteyen müşterilerini şubelerine davet ediyor.
 








Dilan Polat Karaman İstanbul Magazin Fenomen Haber Gündem Afiş Ünlü Kozmetik Güzellik Enerci Video Klip