Acun Ilıcalı Yeni Bir Kupa Kaldırdı!

Acun Ilıcalı, Dominik Cumhuriyeti' nde  şampiyon olduğuna ve kupa kaldırdığına ait coşku dolu görüntüleri Instagram'da fotoğraflarını yayınlayarak paylaştı.

TV8 kanalında kanal sahibi olan Acun Ilıcalı ekibiyle birlikte Dominik Cumhuriyeti'ne gitti. Dominik Cumhuriyeti’ nde yarışma programı Survivor'ın çekimlerini burada sürdürüyor. Çekimler süresince Acun Ilıcalı ve tüm ekibi eğlenmeyi de ihmal etmiyor. Dominik Cumhuriyeti’ nde  başka ülkelerin de yer alarak oynadığı  kumda futbol turnuvasına katılan Acun Ilıcalı ve ekibi bu maçtan galip ayrıldı ve şampiyon olarak kupa kaldırdılar.

Gol Kralı Olan Oğulcan Engin, Asistlik Yapan Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı, Dominik Cumhuriyeti’ nde  şampiyon olduğuna ve kupa kaldırdığına ait coşku dolu görüntüleri Instagram'da fotoğraflarını yayınlayarak paylaştı. Yakın dostu olan Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin gol krallığı yaptı Acun Ilıcalı'nın kendisi de asist krallığını başardı.

Şeyma Subaşı İle De Fotoğraf Paylaştı

Acun Ilıcalı, Dominik Cumhuriyeti’ ndeki pek çok ülkenin katıldığı futbol maçı sonrasında kazandıkları kupa ile bol bol fotoğraflarını çektirdi. Ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile kızı Melisa’ nın da olduğu fotoğraf ları paylaştıktan sonra binlerce beğeni aldı.

Çekimler Sürüyor

Dominik Cumhuriyeti’nde Acun Ilıcalı ve ekibi Survivor yarışma programı çekimlerine tüm hızlarıyla devam ediyorlar.  Dominik Derbileri adıyla pek çok maç yapan Acun Ilıcalı ve Acun Medya ekibi eğlenceli anlar yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyor. Dominik Cumhuriyeti’nde yaşadıkları eğlenceli anları sevgilisi Şeyma Subaşı ile sık sık sosyal medyada paylaşmayı da ihmal etmiyor.

acun ılıcalı kupa kaldırdı