Anne Dizisi 19. Bölüm Fragmanında Şok Sahne!

Anne dizisinin bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümünde heyecan dorukta!

Star TV’nin salı geceleri en iddialı yapımlarından biri olan Anne dizisi bu gecede izleyicileri ekran karşısına kilitleyecek. Turna’ya ulaşmaya çalışan Zeynep’i acı bir sürpriz mi bekliyor olacak? Turna’nın Zeynep’i araması ve Zeynep’in Turna’nın Adapazarı’nda olduğunu öğrenmesinin ardından neler yaşandı? Zeynep ve Şule yola çıktıklarında neler yaşandı? Büyün bu soruların cevabı bu gece yayınlanacak 19. Bölüm ile yanıtlanacak. 19. Bölümde yaşanacak olanlar ile ilgili ayrıntılar haberin devamında.



Yeni Bölümde Yine Heyecan Dorukta Olacak

Başrollerini Vahide Perçin, Cansu Dere, Gonca Vuslateri ve çocuk oyuncu olarak da Beren Gökyıldız’ın paylaştığı Anne dizisi yayınlandığı her hafta izleyiciyi ekran karşısına kilitlemeyi başarıyor. Sıra dışı konusu ve usta oyuncularla birleşen dizi izleyicilerden yayınlandığı ilk günden itibaren tam not almış durumda. Bu hafta da Anne dizisi yine heyecanlı olaylara tanıklık edecek. 

Turna’nın peşinden yola çıkan Şule ve Zeynep her yerde küçük kızı aramaktadır. Bu sırada fenalaşan Şule’yi Zeynep hastaneye götürmek zorunda kalır. Ancak hastanede oldukları sırada Zeynep’e gelen telefonla altüst olurlar ve derhal hastaneden ayrılıp karakola doğru yola çıkarlar. Zeynep ve Şule’nin bütün çabaları Turna’yı sağ salim ele geçirmektir. Bunun için onlar çabalarken diğer yandan da Turna kan kaybı nedeni ile baygınlık geçirmeye başlayan Cengiz’e yardımcı olmaya çalışmaktadır. Bu sırada Turna’nın karşısına çıkan kişi ise olayların gidişatını tamamen değiştirmek üzeredir.
 

anne dizisi yeni fragman